2010. május 25., kedd

Gyors hal vacsi

... mi legyen a vacsora?? Ugye, nem vagyok egyedül aki ezzek kínlódik nap mint nap...
... nah, a ma esti kotyvasztás eredménye egy gyors fűszervajas natúr halfilé...



Hozzávalók:
tőkehalfilé

bors

sütéshez vaj, olaj keveréke

A fűszervajhoz:
vaj

fűszernövények (én snidlinget, tárkonyt, kakukkfüvet és zsályát használtam)

Első lépésként sózzuk, borsozzuk a halfilét majd tegyük félre míg elkészítjük a fűszervajat.
A fűszervajhoz a zöldfűszereket összeaprítjuk majd összekeverjük a vajjal és kevés sóval.
Ezután egy serpenyőben felhevítjük a vaj olaj keveréket és a halat készre sütjük benne.
A forró halszeletre ráhelyezzük a fűszervajat ... és már ehetjük is :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése