... mi legyen a vacsora?? Ugye, nem vagyok egyedül aki ezzek kínlódik nap mint nap...
... nah, a ma esti kotyvasztás eredménye egy gyors fűszervajas natúr halfilé...
Hozzávalók:
tőkehalfilé
só
bors
sütéshez vaj, olaj keveréke
A fűszervajhoz:
vaj
só
fűszernövények (én snidlinget, tárkonyt, kakukkfüvet és zsályát használtam)
Első lépésként sózzuk, borsozzuk a halfilét majd tegyük félre míg elkészítjük a fűszervajat.
A fűszervajhoz a zöldfűszereket összeaprítjuk majd összekeverjük a vajjal és kevés sóval.
Ezután egy serpenyőben felhevítjük a vaj olaj keveréket és a halat készre sütjük benne.
A forró halszeletre ráhelyezzük a fűszervajat ... és már ehetjük is :))))
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése