Hozzávalók:
- 1 cs. leveles tészta
- sárgarack
- meggy
- fahéj
- cukor
- zsemlyemorzsa
- 1 tojás a kenéshez
A leveles tésztát kisodorjuk és elosztjuk rajta a félbevágott, kimagozott sárgabarackot, és meggyet. Ízlés szerint megszórjuk fahéjas cukorral és zsemlyemorszával. Feltekerjük, és a tetejét lekenjük a felvert tojással. Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Megjegyzés:
Gyümölcsmennyiséget nem (sem) tüntettem fel, ezt mindenki ízlésére bízom. Annyit fűznék csak hozzá (a kezdők kedvéért), hogy ne tegyünk bele túl sok gyümölcsöt mert akkor a tészta nem fog rendesen átsülni, illetve a gyümölcs "kivándorol" belőle.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése