Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 3,5 dkg cukrozatlan kakaópor
- pici só
- 1 teáskanál sütőpor
- 25 dkg keserű csoki (60%)
- 22 dkg puha vaj
- 30 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4 tojás (az eredeti recept 2 tojást ír)
Ne ijedjünk meg ha még kicsit puhának bizonyulnak. Amint kihűlnek a kérgük megszilárdul, a belseje viszont finom puha marad.
Megjegyzés: gyenge fél napi töprengés után rájöttem, hogy az én cookies-aim miért is lettek ilyen nagy formátlan "tappancsok". Én csak fél adagot készítettem és a tojáson kívül mindent precízen megfeleztem. A tojásból viszont lezser eleganciával 2 darabot adtam a masszához, az eredeti receptben írtak alapján. Figyelmetlenségemnek köszönhetően azonban megszületett ez a pihe-puha csokis csoda.
Az a lényag ,hogy finom volt.
VálaszTörlés