2011. december 5., hétfő

Kényeztető extra szűsz olívaolaj

Karácsony táján annyi a jövés menés, sütés-főzés és sajnos hajlamosak vagyunk elveszni a sok teendő között. Aki esetleg nem ismerné, egy szuper kis tippre szeretném felhívni a figyelmeteket, hogyan varázsolhatjátok lestrapált "kacsóitokat", akár már egy használat után is pihe-puhává. Semmi extra kence-fice.
 Lefekvés előtt tessék elővenni a konyhaszekrényből az extra szűz olívaolajat és egy mokkáskanálnyit jól belemaszírozni a bőrbe (a sarokra is nagyon jó!). Akinek pedig rendre "felszálkásodik" a körömágy körüli bőr (mint pl. nekem) annak kifejezetten ajánlom.

Pár hete 10.000 forintért akartak rámsózni egy állítólag fantasztikus körömápoló készletet az egyik budapesti bevásárlóközpontban. A készlettel járt egy csodás körömágyápoló olaj is. Karácsonyi akcióként pedig az eredeti 15.000e forint helyett most nemhogy olcsóbban megkapom a csomagot, de rögtön 2 csomagot is hazavihetek! Te jó ég? Hány liter extra szűz olívaolaj jön ki ennyi pénzből?? Szóval ha hasonló csodaszerekkel próbálnak levenni benneteket is a lábatokról, ne hagyjátok! Legtöbb esetben a házi praktikáknál nem kell jobb.

Állítólag az olívaolaj jó ekcémára is. Próbálni nem próbáltam, de aki érintett, esetleg egy próbát megér..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése